Hoe waterfles laten bedrukken kan u tijd, stress en geld besparen.

Upload logo > Vraag meteen een gratis digitaal voorbeeld aan en zie hetgeen geoorloofd is! Product afbeeldingen

Het merknaam staat er klein doch scherp en leesbaar op. Geen doorgelopen inkt, doch een bekwaam resultaat! Ons bruikbaar cadeau het met heel wat plezier dagelijks aangewend zal geraken!

Het Dopper flesje kan zijn een veilige Dutch ontwerp hit. Je opent de fles via de dop eraf te draaien. Mits jouw een bovenste een paar delen eraf schroeft heb jouw een soort wijnglas waar jouw tevens uit kan drinken.

Lenzen Flesje 250 ml Lenzen fles betreffende eigen etiket ofwel logo met hoge capaciteit bronwater, dit mineraalwater is regelrecht gebotteld op de bron. Beschikbaar in hoeveelheden vanaf 504 stuks, afgeleverd in doorzichtige 250ml lenzen flessen.

Flesje 250 ml Promotionele flesjes mineraalwater voorzien van de merknaam ofwel bekendmaking, afgeleverd in kleine 250ml flessen. Beschikbaar vanaf 264 flesjes. De etiketten geraken afgedrukt in kleur en standaard afgewerkt betreffende ons ultra glansdruk, uitstekend wegens het maken betreffende een briljante 1e indruk. 

Wegens grotere aantallen mogen wij doorgaans alsnog betere prijzen afgeven dan sites alang weergegeven. Belangstelling rustig naar de scherpste prijs. Dit verplicht u tot niks!

Nauwelijks gevectoriseerd merknaam? Geen nood, Maxilia regelt het voor jouw! Dit logo kan in elk willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het dan bekwaam aan. En het kost niets! Wegens een extra werkzaamheden zal een leverdatum met de bestelling een dag later bestaan.

Dopper Original Fijne flesjes, de opdruk ziet er echt uit. Immers enigszins klein, maar het is een het enige kritiekpunt

Zoals aan het ontstaan van de tekst tevens kan zijn genoemd, zijn bidons en drinkflessen uiterst bestemd mits promotieartikel. Het is omdat ze vanwege heel wat verschillende activiteiten en dus op veel verschillenden publiceren aangewend worden. Om het te laten bedrukken kan u dan ook de tekst of logo tot lees verder@dereklameshop.nl opsturen. U krijgt vervolgens ons digitale drukproef terug gestuurd. Als u dan ook hiermee akkoord gaat en de bestelling betaald bezit, is het product zo vlug geoorloofd op uw locatie geleverd.

Jouw ontvangt na jouw bestelling binnen 4 uur ons digitaal drukvoorbeeld per email. Deze is op schaal en in een door je opgegeven kleuren.

Elk type flesje heeft zo zijn eigen baten. Hieronder voorbij komt u dan ook ons opsomming over een voornaamste eigenschappen op basis van prijs, levertijd, gebruikte materialen en minimale afname. Vraag gerust uw vrijblijvende offerte aan of vraag meteen via die webwinkel.

Bril glazen, zwerven en onderweg zijn, zijn veelal doeleinden waarbij deze flesjes gebruikt geraken. Sportevenementen, reisbeurzen en overige actieve evenementen bestaan uiterst geschikt wegens een promotie van de tekst of merknaam.

Overal komt u dan ook ze anti, op evenementen, festivals ofwel in een bedrijfskantine; drankjes bedrukt met een logo. Ook u kunt uw festival tussen een zorg leveren via de logo te laten bedrukken op flesjes of blikjes.

Ernaast worden Dopper flessen bedrukt betreffende jouw reclame daadwerkelijk gebruikt én betreffende regelmaat. Hetgeen betekent het jouw merknaam in read more beeld komt voor een groot publiek. En, ook niet totaal irrelevant, je draagt voor met schone drinkwatervoorzieningen. Kies ook wegens Dopper flessen bedrukken en zet jouw budget doeltreffend in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *